Kalender

Hieronder vind je Veto's activiteitenkalender voor het tweede semester van het academiejaar 2021-2022. Let er wel op dat de meeste sport- en cultuuractiviteiten hier niet op vermeld zijn. Om daarover meer te weten te komen, hou je het best de infogroep op Facebook in de gaten of spreek je het presidium aan. Je kunt ook onze Facebookpagina liken om op de hoogte te blijven van onze evenementen.

Het spreekt voor zich dat deze kalender onder voorbehoud is van alle wijzigingen die we mogelijks nog moeten doorvoeren als gevolg van de geldende maatregelen in verband met het coronavirus dat ons momenteel teistert. We houden onze leden wekelijks op de hoogte.

 

Prijsbeleid 2021-2022

 

Op het moment dat je je inschrijft voor een activiteit, hetzij door een Google Form - al dan niet met digitale betaling - in te vullen, hetzij door een plaats te claimen op elke andere manier, ga je impliciet akkoord met onze vergoedingsregels in geval van annulatie zoals hieronder vermeld.

  • Afzeggen minder dan 24u op voorhand zonder geldige reden of niet komen opdagen: geen vergoeding
  • Afzeggen meer dan 24u op voorhand zonder geldige reden: de helft wordt vergoed
  • Afzeggen met geldige reden: de preses, de vicepreses en de quaestor beslissen in onderling overleg in elk individueel geval over de eventuele vergoeding