Studie

Veto Gent helpt ook de studenten Toegepaste Taalkunde op academisch vlak. Elk semester organiseren we een stucuverkoop waarop we tegen erg scherpe prijzen samenvattingen en examenbrochures verkopen. Bovendien zetten we bijvoorbeeld studeersessies op touw om je je bachelorproef te helpen schrijven. Als je twijfelt of de master in het Tolken iets voor jou is, kun je ook mee met ons op bezoek naar de tolkendienst van de Europese Commissie om te zien hoe het tolken er in het echte leven aan toe gaat.

De lidkaart van Veto Gent geeft ook korting op het boekenpakket dat je nodig hebt voor Toegepaste Taalkunde. Daarvoor kun je meer lezen door hier te klikken.

Wil je op de hoogte blijven van aankondigen met betrekking tot je studie? Word dan lid van onze bachelorgroep op Facebook. Als je op de hoogte wilt blijven van activiteiten van Veto Gent kun je ook lid worden van onze infogroep.

Heb je examenvragen, proefexamens of een goede samenvatting op je computer staan? Stuur ze dan door naar studie@vetogent.be om de volgende generaties studenten te helpen.