Lidkaart

De Veto-lidkaart voor het academiejaar 2020-2021 kost € 8. De kaart moet online aangekocht worden om van de korting te kunnen genieten wanneer je je boeken bestelt. Vanaf 21/09/2020 is de kaart ook te koop aan het onthaal van het A-gebouw en op al onze activiteiten. Ze geeft je niet alleen korting op je boekenpakket voor Toegepaste Taalkunde, maar zorgt er ook voor dat je het hele jaar lang korting krijgt bij bepaalde handelszaken en geeft je voordeligere tarieven voor bepaalde Veto-activiteiten. Een gedetailleerd overzicht vind je hieronder.

Alle info staat ook in volgend document!

Koop je lidkaart aan via volgende link!

 

Boekenverkoop

De lidkaart geeft je zowel in het eerste als het tweede semester korting op je boekenpakket voor Toegepaste Taalkunde. Klik hier om een overzicht te downloaden van de korting, ingedeeld per studiejaar en per talencombinatie.

 

Handelszaken

De lidkaart geeft je ook korting bij onder andere enkele handelszaken in Gent. Op de pagina 'Sponsors' kan je een overzicht vinden van al onze sponsors voor het academiejaar 2020-2021.

 

Veto-activiteiten

Ook op bepaalde activiteiten van Veto Gent krijg je het hele jaar korting, meer bepaald op de volgende:
cantussen (acht per jaar) € 10 in plaats van € 12; spaghettiavond € 5 in plaats van € 6; Overpoortrolling € 12 in plaats van € 13; centrumrolling € 12 in plaats van € 13; jeneverbaseball € 7 in plaats van € 8; bierbowling (twee per jaar) € 12 in plaats van € 13.

Zo kun je dus tot wel € 22 besparen op een jaar tijd!