Lidkaart & sponsors

De Veto-lidkaart voor het academiejaar 2023-2024 kost € 10. De kaart moet online aangekocht worden om van de korting te kunnen genieten wanneer je je boeken bestelt. Op de introductiedag van 21/09/2023 zal de kaart ook fysiek aangekocht kunnen worden in de Polyvalente zaal tijdens de broodjeslunch. Vanaf 25/09/2023 is de kaart ook te koop aan het onthaal van het A-gebouw en op al onze activiteiten. Ze geeft je niet alleen korting op je boekenpakket voor Toegepaste Taalkunde, maar zorgt er ook voor dat je het hele jaar lang korting krijgt bij bepaalde handelszaken en geeft je voordeligere tarieven voor bepaalde Veto-activiteiten. Een gedetailleerd overzicht vind je hieronder.

Alle info staat ook in volgend document.

Koop je lidkaart aan via volgende link.

 

 

Boekenverkoop

De lidkaart geeft je zowel in het eerste als het tweede semester korting op je boekenpakket voor Toegepaste Taalkunde. Klik hier om een overzicht te downloaden van de korting, ingedeeld per studiejaar en per talencombinatie.

Handelszaken

De lidkaart geeft je ook korting bij onder andere enkele handelszaken in Gent. Onderaan deze pagina kan je een overzicht vinden van al onze sponsors voor het academiejaar 2023-2024.

 

Veto-activiteiten

Ook op bepaalde activiteiten van Veto Gent krijg je het hele jaar korting, meer bepaald op de volgende:
cantussen (acht per jaar) € 10 in plaats van € 12; spaghettiavond € 5 in plaats van € 6; Overpoortrolling € 12 in plaats van € 13; centrumrolling € 12 in plaats van € 13; jeneverbaseball € 7 in plaats van € 8.

Zo kun je dus tot wel € 20 besparen op een jaar tijd!

 

Sponsors

Hieronder vind je een overzicht van alle Gentse handelszaken die ons in 2023-2024 sponsoren.

Als lidkaarthouder geniet je niet enkel van de sponsordeals die Veto afsluit, je kan namelijk ook gebruik maken van de kortingen die door het team PR Extern van het FaculteitenKonvent (FK, onze koepelvereniging) geregeld zijn. Je vindt alle concrete info op hun website, maar je kan hieronder een overzicht raadplegen.